TEL: +36-30/448-9747 | E-MAIL: trxfit.hu@gmail.com

Bemutatkozás


Gábor Gergő

A mozgás különböző formái egész életemben jelen voltak. A sportos és tudatos életmód fontos része az életemnek, ezért is lettem edző, hogy a szenvedélyem legyen a munkám. A csoportos és személyi edzések során próbálom tovább adni a mozgás iránti szeretetet, hogy az óráimon résztvevő vendégeim megtapasztalják a sport nyújtotta örömöket, mely lehet a jobb közérzet vagy a közösen elért célok teljesítése is.

A személyi edzés első alkalmával a fizikai felmérés után megbeszéljük a kitűzött cél eléréséhez szükséges feladatokat. Ez a funkcionális (trx, gflex stb) és a súlyzós (konditeremi) személyi edzésben is így van. Elkészítem az edzéstervet és ha szükséges táplálkozási tanácsokkal is segítek. Céloktól függően súlyzót, funkcionális eszközöket vagy gépeket használva kezdjük meg a formálódást.

A csoportos órák alkalmával több emberrel foglalkozom, folyamatosan figyelemmel kísérve a helyes végrehajtást és a prevenciót. A csoportot motiválva, kemény, változatos gyakorlatokra számíthatsz. Edzés során a teljes testet átmozgatjuk, beleértve a core izmokat is. Legyen egyszerű TRX vagy köredzés több állomással, a hatékonyság garantált.

Helyszín


TRX és TRX köredzés órák:
A TRX terem az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között félúton, a Teréz körúttal párhuzamos, Jókai utca 15-ben található. Az edzéseket a legalsó szinten kialakított funkcionális teremben tartom, ahol megtalálhatók a TRX hevederek mellett, kis kézisúlyzók, kettlebellek, rope trainer, gumikötelek, boxzsák és más funkcionális eszközök. A könnyű regenerálódás érdekében SMR masszázshengerek is rendelkezésre állnak, melyek ma már elengedhetetlen kellékei egy tudatosan edző embernek. Az aktuális óratípusok megtalálhatók az órarendben!

Konditermi személyi edzés:
Minőségi, jól felszerelt konditeremben várom a személyi edzésre jelentkezőket, ahol lehetőség van jacuzzi és szauna használatra is! Ha konditermi személyi edzés érdekel, írj emailt, ahol megbeszéljük a részleteket!